Litteratur

Små perler af visdom

Jeg elsker bøger, og fordi jeg elsker yoga er yogabøger selvfølgelig helt særlige. Jeg har en del forskellige, nogle er til fordybelse, andre mere lettilgængelige. Den her ligger i den sidste ende af skalaen, den består af 1001 små råd, citater og øvelser, som alle handler om yoga. Jeg kan godt lide at snuppe et par stykker, inden jeg skal sove. Det her må være dagens citat:

“Be daring, be fearless and don’t be afraid that somebody is going to criticize you, or laugh at you. If your ego is not involved, no one can hurt you”

Yogawisdom1

Under den her ligger et par andre, der også hører til på yogahylden. Dem må jeg lige vende tilbage til.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Min yoga passion » Blog Archive » At finde vand 23/01/2010 at 17:30

    […] “If we are to move along the path toward wholeness, we must, advises Krishnamacharya, settle on one style of Hatha yoga and deeply explore it with constant heart. To find water, he says, we dig a deep hole in one place not lots of random holes like a mole disrupting a garden!” (1001 Pearls of Yoga Wisdom) […]

  • Leave a Reply