Vejrtrækning

Vejtrækning

Jeg må have glemt at trække vejret rigtigt den dag, hvor jeg lavede kategorier her på bloggen og kaldte den ene for “vejtrækning”. Pointen er ikke overraskende, at vigtigheden er at trække vejret korrekt aldrig må underkendes!

Mange trækker kun vejret overfladisk eller for hurtigt. Det skulle være rigtig usundt, for det er først, når man tager dybe vejrtrækninger helt ned i maven, at man får kontakt med sine følelser. Spørg mig ikke hvordan det er forbundet, men mærk selv resultatet af den fysiske og mentale ro du får af at tage dybe vejrtrækninger, helt dybt ned i maven. Fandt lige dette fine citat i bogen fra i går “1001 pearls of yoga wisdom”:

5 “Yoga philosophy teaches that we are allocated only a certain number of breaths between our first inhalation at birth and our last exhalation at death. So the more slowly you draw each breath, the longer – and calmer – you will live”

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply