Asanas

Slug en kamel!

Af og til bliver jeg spurgt (når folk hører, at jeg godt kan li det der yoga), om jeg så kan lave Løven, Græshoppen, Kamelen osv. Og så er jeg tit lidt blank… Navnene på yogastillinger er ganske rigtigt de samme uanset hvilken slags yoga man laver, men jeg har bare aldrig lært de danske. I Ashtanga yoga bruger man typisk de originale navne på sanskrit. Og jeg har lært navnene, men er altså ikke hardcore nok på sanskrit til at huske, at Bhekasana betyder “Frøen”. 

For nylig måtte jeg hjem og slå Kamelen op, fordi den skønne blogger Lykke,  nævnte lige præcis den. Og siden hun bærer en del af æren for, at jeg har startet min blog, så er den her kamel til ære for dig Lykke:

Ustrasana/Kamelen

Ustrasana/Kamelen

 Så må jeg se om jeg kan finde stillingen “Anden” til på torsdag, haha…

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Bo Klindt Poulsen 20/12/2009 at 22:53

  Kære Birgitte

  Tillykke med din blog! Superfint design og superfine billeder. Jeg bliver i vældig godt humør af at læse om dit yogaliv, og jeg glæder mig til at følge din blog. 🙂

  Sjovt nok går jeg og pusler med planerne for en mad-blog i de her dage… Måske bliver det også til noget en dag.

  Namaste.
  – Bo

 • Reply Louise 21/12/2009 at 08:36

  Hej Birgitte!

  Super god blog! Kæmpe tillykke med den…og du skriver så blødt, sjovt og beroligende, at det nærmest har en online langdistance-yoga-effekt!

  Som du måske kan huske, stiftede jeg bekendtskab med yoga under min graviditet – men modsat dig så jeg aldrig lyset. Nu har jeg måske fundet grunden her på din blog! Sandheden er jo, at jeg slet kunne stoppe med at grine, da jeg skulle lave en palme, sol, humlebi, kamel (var nok aldrig sket under alle omstændigheder) eller andre farlige rovdyr! Mon det havde set anderledes ud, hvis ordene var sagt på sanskrit – så kunne jeg havde undgået mystiske associationer inde i mit hoved, og dermed taget mit liv som yogadyrker mere alvorligt?!

  Nå, men det var bare en tanke!

  Louise

 • Reply Marie Haulrik 21/12/2009 at 13:05

  Hej min skønne Birgitte,

  Fantastisk blog, jeg smiler og griner og græder på en gang……….dit humør smitter!!! Jeg sidder lidt og prøver at finde ud af hvordan jeg kan følge din blog!??? Kan man tilmelde sig, således at man modtager en mail hver gang du blogger noget nyt???

  Knuser fra yoga veninde Marie

  • Reply Birgitte 21/12/2009 at 16:08

   Kære jer,

   hvor er I søde, jeg bliver helt glad og rørt – bliv endelig ved med at kommentere herinde, det er jo det, der gør det sjovt!

   @Bo: Du blogger jo allerede om mad; du mangler bare at flytte indholdet fra FB og ud i en blog. Sig til, hvis du får brug for lidt assistance i teknikken, når du tager springet! Glæder mig allerede til at følge med!

   @Louise: Hm, måske er det rigtigt det der med navnene. Men altså, jeg startede til yoga med en veninde i sin tid og vi var flade af grin, når vi stod i “hund, med hovedet ned” (på hånder og fødder og med røven i vejret). Så det med at grine er måske bare en munter måde at lære yoga at kende..?

   @Marie: Du må altså ikke græde over min blog :). Og selvfølgelig kan du følge med! Du kan abonnere åp blog’en i et RSS feed (klik på det lille orange ikon, som sikkert er øverst th i din browser). Men det kræver, at du tjekker dit feed. Men ellers skal jeg nok smide noget op på Facebook, hvor du sikkert befinder dig ganske ofte 🙂

 • Reply http://www.jazzitupproductions.com/ 15/02/2017 at 17:55

  I love food in Penang! I’ve been there twice already and enjoyed their food streets, everything is so delicious in Penang, thanks for this article, might try this cooking school next time I’m there!

 • Reply motel 6 coupons and discounts 09/03/2017 at 18:14

  Kedves Egnesz!Együtt érzek a sikertelenségedben:-( Majd legközelebb. Légy majd óvatos, mert a pellet is teljesen más, mint a megszokott lisztek. A tésztás recept, amit látsz, hál’Ist sikerült, de én is óvatos voltam, vagyok a fÅ‘tt tésztánál. A lenmag mellé soha nem kell tojást tenni, mert a lenmagon van egy nyálkás réteg, melynek ragasztós tulajdonsága van. BB

 • Leave a Reply