Litteratur, Vejrtrækning

Ønsker der går i opfyldelse

Jeg har fået nogle rigtig dejlige julegaver i går! Og især én ting fra min ønskeseddel har tydeligvis inspireret flere søde gavegivere:

Træk vejret_Stig Åvall Severinsen

Hele 3 stk af Stig Åvall Severinsens spændende bog “Træk Vejret” blev det til! Glæder mig helt vildt til at læse den. For selvom den er pakket ind i den berømte fridykkers action-spækkede aura, så er den, når man åbner den, en vaskeægte yogabog!

Jeg er ikke rigtig startet på den endnu, men vil lige dele begyndelsen af forordet med jer, fordi det er så rammende (og fordi et ægte julecitat passer sig så fint her i juletiden):

“Da formede Gud Herren mennesket af jord og blæste livsånde i hans næsebor, så mennesket blev et levende væsen” (1. mosebog, 2,7)

“Dit liv leves mellem to åndedrag, din første indånding og din sidste udånding.”

Smukt!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Det Lille Spørgsmål 25/12/2009 at 22:49

  Skønt citat. Tak for det, træk vejret er en så enkel men ganske essentiel påmindelse.

  Og hvor er dine billeder af dig selv i yoga-stillingerne smukke. Hvis rank holdning var den eneste grund til at dyrke yoga, var det mere end rigeligt. Det ser så smukt ud at bære sig selv på den måde.

  Kh
  Lykke

 • Reply Anna Ørtved 26/12/2009 at 00:01

  Den spænder vist vidt den bog – det er vist også min mands bedste gave (han er dykker-freak)
  Og nu er han ikke til at komme i kontakt med 🙂
  Glædelig jul og godt nytår

 • Reply » Blog Archive » En ekstra chance 29/12/2009 at 23:00

  […] er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Mine “Træk vejret” dubletter skal byttes, og så er det jo egentlig skønt, at der var en bog, jeg havde glemt at få på […]

 • Reply » Blog Archive » Søndagspraksis 03/01/2010 at 21:17

  […] med vejrholdninger, som Stig Åvall også skriver en masse godt om i min nye yndlingsbog. Det var ret vellykket. Må se, om jeg kan gå lidt mere i dybden med det. Hvis ikke det var for […]

 • Reply Lotte 04/01/2010 at 12:22

  🙂 Jeg kender Stig fra den gang vi begge læste biologi. Husker ham bedst for når han løb op og ned ad trapperne, imens han holdt vejret… Måske man skulle se, om han har noget fornuftigt at sige på skrift?

 • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Mærk vejrtrækningen! 20/01/2010 at 21:42

  […] er godt i gang med bogen “Træk Vejret”, og har efterhånden læst om en del forskellige vejrtrækningsøvelser, som er mere eller mindre […]

 • Leave a Reply