Gå aldrig ned på udstyret

Gå aldrig ned på udstyret

Det er min kærestes evige mantra, når han med et skævt smil er på vej ned i en musikbutik for at købe en eller anden dyr dims til sin guitar som han muligvis engang i en hypotetisk fremtid ikke vil kunne leve uden (min kæreste er kun musiker på absolut fritidsbasis). “Gå aldrig ned på udstyret”.

Selvom jeg synes at en af forcerne og en absolut befrielse ved yoga er, at udstyrsbehovet er på et absolut minimum, så kan jeg godt være tilbøjelig til at give ham lidt ret af og til… Fx fandt jeg denne skønne stofpose med hvdekorn og lavendel på et julemarked for nogle uger siden, og jeg er helt vild med den. Den er perfekt til at lægge over øjnene under den afsluttende afspænding, for den har en dejlig beroligende effekt.

Hvedekorns-pose

Og i modsætning til en eller anden fancy guitarpedal, så kostede den kun 35 kr.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Николя 21/06/2019 at 12:02

    Важные новости мирового и западного шоу бизнеса

  • Leave a Reply