Litteratur

En ekstra chance

Det er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Mine “Træk vejret” dubletter skal byttes, og så er det jo egentlig skønt, at der var en bog, jeg havde glemt at få på ønskesedlen. Jeg har sukket over den i Taschens butik på strøget i København, og nu skal den blive min:

Great Yoga Resorts Taschen

Great Yoga Resorts Taschen3

Den er SÅ fin. Og jeg synes jeg bør eje den, eftersom jeg kun har været på én yoga ferie, og derfor slet ikke har nok viden på området… Jeg skal nok lige bringe min egen lille artikel om det skønne Purple Valley, et yoga resort jeg besøgte sidste januar, her på bloggen. Det bliver nok om et par dagen, når det er et år siden jeg tog afsted, og jeg sikkert drømmer mig tilbage i en sky af savn og nostagiske minder.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply