Yoga retreats, Yoga workshops

Længsel

 

I dag for et år siden tog jeg rejste til Indien på yogaferie. Det var et helt fantastisk eventyr! Nyd billederne, som er taget i Anjuna og Ashwem, to skønne strandbyer nær yoga resortet.

Goayoga1

Jeg var i Goa i to uger, på Purple Valley, et skønt skønt yogaresort. Jeg havde valgt lige det sted og tidspunkt, fordi australske Dena Kingsberg holdt en to-ugers workshop er, og hende var jeg rigtig interesseret i at blive undervist af. Hun har ry for at være fokuseret på bagudbøjninger, og det ville være godt for mig. Og det var det også! Hvad jeg ikke vidste var, at Dena også er fantastisk når det kommer til chanting og til pranayama (vejrtrækningsøvelser). Chanting er med Dena’s ord “singing songs to God”, og jeg kan stadig fornemme den helt særlige følelse ved at sidde i yogasalen og synge stille unisone sange på sanskrit i kor efter Denas smukke stemme. Og hendes undervisning er energisk og uhøjtidelig, så hende skal jeg helt sikkert møde igen. Måske i London til sommer..?

Yogagoa2

Jeg kan varmt anbefale sådan en tur til varme, ro og fordybelse, det var det hele værd. Dog tror jeg, at min kæreste Anders kommer med næste gang. For selvom jeg fik skønne yogi-venner fra hele verden på retreatet, så er det betydningsfuldt at kunne dele den slags oplevelser. Og jeg ved at resortet med sund, lækker mad, pool og hyggelig stemning vil være lige noget for ham, selvom han ikke er yoga-udøver…

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply » Blog Archive » Se her, se her! 18/01/2010 at 20:26

    […] ekstra juleønske er gået i opfyldelse! Som fortalt har jeg været i hovedstaden her i weekenden, egentlig for at […]

  • Leave a Reply