Asanas, Blogging, projekt håndstand

Skønne oplevelser

Trods snedriver og permanent kolde fødder har jeg haft nogle vildt gode oplevelser de sidste par dage:

1. Julia Lahme har været så utrolig sød at skrive et helt indlæg om min yogablog på sin blog. Det er jeg lidt stolt af (for jeg kender hendes sans for kvalitet), og jeg har haft besøgende som aldrig før. Og tilmed har også den skønne Lykke omtalt min blog, så jeg er helt glad og rørt!

2. Yogaskolen er åbnet igen. Juhuuu. Det bedste sted at tage hen en kold og mørk tirsdag aften. Det får man varme fødder af! Og varm om hjertet af at se de gode folk der igen. Jeg havde masser af energi og havde en rigtig god praksis. Min håndstand driller godt nok, fordi jeg er så blød at jeg kommer til at svaje når jeg bør runde, overstrække og alt det der…

3. MEN. Jeg vil ikke lade mig slå ud af min manglende evne til at balancere på hænderne! For jeg kan godt lære det. Nemlig. Jeg skal bare øve, fokusere og være tålmodig. Nogen gange tænker man (eller jeg) ALT for meget på det, man ikke kan. Men helt ærligt; i al min skoletid har jeg altid været en pjevs i idræt. Jeg har aldrig kunnet noget som helst i den kategori. Og nu kan jeg stå på hovedet – det er da sejt. Det var i hvert fald en sejr for mig, da jeg lærte det, for det har aldrig ligget i mine kort. Især var jeg glad da jeg lærte at beherske denne variation:

Birgitte_Sirsansana

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Karin Madsen 07/01/2010 at 11:07

    Igen et superfedt billed, må lige rose det først og dernæst jeg er hunderæd for den stilling, det er noget med en kombination af de bøjede albue og at turde tro på at nakken holder! Lyder fjollet men er altid endt med at hænge ned fra loftet istedet. jeg må prøve igen, øve, fokuser, mod og tålmodighed må være “le cocktail” Kh Karin

  • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Upside down 31/01/2010 at 15:39

    […] kæmper en kamp for at lære at lave håndstand. Og det går også fremad – jeg kan stå selv et par sekunder (hvis de går hurtigt – […]

  • Leave a Reply