Hverdag, Praksis

Yoga i en travl hverdag

I hverdagene er jeg væk fra 6.40 – 17.20, fordi jeg har så forbandet langt på arbejde. Og snevejret lægger selvfølgelig lidt til den tid. Det kan være virkelig svært at finde timer nok i døgnet til at lave yoga, hvis man også vil have venner, en kæreste og aftensmad.

I dag kunne jeg nå en halv time, efter jeg kom hjem. Ikke meget tid, når nu en fuld praksis for mig gerne tager små to timer. Men hellere lave en lille smule ofte end give den gas én eller to gange om ugen. Det er mere effektivt på lang sigt, og det er bedre for krop og sind.

I dag tog jeg David Swenson til hjælp. Han har lavet en vidunderlig praktisk ashtanga yogabog  med alle stillinger. Den har spiralryg, så kan ligge ved siden af måtten. Og som noget helt særligt er der bagi nogle forslag til korte serier, alt afhængig af, hvor meget tid, man har. 15, 30 eller 45 minutter. Lige noget for en hverdagsramt yogi som mig! Det fungerede perfekt og tog ikke meget mere end de lovede 30 min. Tak David!

DavidSwenson_opslag

I bogen skal man dog abstrahere fra, at der er en del billeder af mænd i bredstående stillinger, kun iført 90’er speedos…

DavidSwenson_front

Du kan købe bogen her

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply