Gå aldrig ned på udstyret

Gå aldrig ned på udstyret #2

Min yogamåtte har fået en ny bedste ven. Det er et tæppe til at lægge ovenpå måtten, så man kan sidde blødt, men skridsikkert i de siddende stilligner. Ikke i sig selv et nyt og revolutionerende koncept. Men det er ikke et hvilken som helst tæppe. Det er en Skidless fra Yogitoes! Yes, navnet associerer bleer, men ikke desto mindre er det et genialt tæppe. Jeg kom nærmest pr refleks til at og nusse og kramme mit, da jeg skulle fortælle en af mine med-yogier om herlighederne ved det i søndags.

 

Skidless_yogitoes_Birgitte

Det geniale er, at tæppet er flonelsblødt på oversiden (og meget fint i farven, min med et lille Ganesha-ikon), og på undersiden har det små gummidutter, lidt ligesom undersiden af skridsikre børnesokker. På den måde ligger tæppet fast på undermåtten, samtidig med, at det er rart at sidde på. Og at tæppet vejer meget lidt og derfor ideelt at rejse med, er bare et ekstra plus.

De sælger tæppet nede på min skole, og ellers kan man købe det direkte her

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Anette 12/01/2010 at 07:27

  TAK – du har gjort yoga lidt mere forståeligt og lidt mere tilgængeligt for mig. Glæder mig til at at følge dine fif.

 • Reply Malene 17/01/2011 at 18:28

  Den er altså ret fin 🙂 Bruges den som Mysore rug?

  • Reply Birgitte 17/01/2011 at 20:29

   Hej Malene
   yes det gør den. Men den fylder mindre og er lettere end de traditionelle mysore rugs. Og ja, så er den utrolig fin 😉
   KH Birgitte

 • Reply Malene 18/01/2011 at 01:47

  Må hellere have sådan en! Ved du hvor man kan få dem i DK? Det ligner ikke at de har dem længere på skolen i Århus… Forresten en meget inspirerende blog du har 🙂 Elsker at læse de nye indlæg…

  • Reply Birgitte 25/01/2011 at 10:45

   Hej Malene,
   Jeg har desværre ikke set dem andre steder i DK – men prøv at sende en mai til yogaskolen i Århus; det kan godt være de har nogle liggende eller snart får dem på lager igen, og at de bare ikke er på shoppen.
   You will love it!
   🙂 Birgitte

 • Reply Miss Rød strømpe 03/07/2011 at 22:51

  Uhmm hvor ser det dejligt ud. Jeg må på jagt efter sådan et tæppe, det er helt perfekt til mit brug :o)

 • Reply Karen Jacobsen 03/09/2013 at 07:42

  Først tak for din gode yogablog 🙂
  Jeg har set lækre “håndklæder” som dem i Aalborg hos en butik der hedder ISIS. De har også det lækreste yogatøj og kvalitetsmåtter.
  Jeg tor nok de også har en webshop, men kender desværre ikke adressen. Men butikken ligger i Nørregade

 • Reply Louise 15/08/2014 at 10:57

  Hej Birgitte, først tak for en dejlig yogablog! Yogitoes skidless yoga håndklæder er netop ankommet til Danmark igen og kan købes online på goyogi.dk – har set at de frem til 28/8/2014 gir 10% rabat på alt – sweet! 🙂

 • Leave a Reply