Yoga lærere, Yoga workshops

Kino kommer

I dag om en måned skal jeg på yogaworkshop. Det er kun for en weekend, men jeg glæder mig, for jeg har ikke været på workshop siden september, og så bliver det mit første møde med Kino MacGregor! Kino er en dygtig yogaudøver, som i en ung alder er kommet meget langt inden for ashtanga yoga. Workshoppen foregår på yogaskolen her i Århus, starter fredag aften og slutter søndag eftermiddag. Jeg plejer at være inspireret, stærk og høj efter sådan en weekend. Og jeg håber, at Kino også vil have den effekt på mig. Hendes speciale er bagudbøjninger, og det bliver spændende, da det også er der min krop er meget åben. Men det her kan jeg altså langt fra:

Kino_MacGregor

Billedet af Kino er fra Purple Valley yoga resorts hjemmeside.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Kino countdown 18/02/2010 at 22:31

    […] morgen begynder weekend workshoppen med Kino, og jeg glæder mig. Og kom på vej hjem fra arbejde i tanke om, at jeg burde have lavet mere yoga […]

  • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Workshoppens første dag 19/02/2010 at 22:37

    […] første dag på workshoppen på Ashtanga yoga shala her i Århus med Kino Macgregor var to en halv times “silent sitting” (koncentration, som forberedelse til meditation), […]

  • Leave a Reply