projekt håndstand, Yoga workshops

Workshoppens anden dag

Dagen i dag med Kino var delt op i to, guidet praksis (1. serie) om formiddagen.  Efter frokost var der undervisning i armbalance og inversions, dvs at vende op og ned på kroppen, som så tilsammen bliver ta-da-da-daaaa: Håndstand! Så det var jo lige noget, jeg havde brug for.

Kino brugte en del tid på at fortælle  om processen i at lære noget, der er vankseligt for én og overkomme de tanker og følelser, der kan fungere som stopklodser for at lære fx håndstand. Som fx at bygge en selvforståelse op om, at ens krop ikke er bygget til det. Som jeg selv har været lidt ude i… Hun fortalte meget klogt, at man hver dag har valget at gå i gang med sin praksis med en forståelse af, at der er øvelser man aldrig vil lære, som er helt umulige. Eller at tænke, at man i hver dags praksis  har et nyt potentiale og bevæger sig fremad bare ved at stå på måtten og lave yoga. “Man har en ny krop hver dag” som hun sagde, og den idé kan jeg godt lide. Der er et stort potentiale i ikke at hænge fast ved gamle vanemønstre, fiaskoen fra i går og ens frygt, men i stedet møde dagen påny. Hver dag.

kinoSplit_yogalifestyle

Den fine stregtegning af Kino har jeg lånt på www.yogalifestyle.com

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply