Ikke kategoriseret

Når alt skal frem i lyset…

Her forleden kom jeg i tanke om hvad min oprindelige motivation for at gå i gang med ashtanga yoga egentlig var. Jeg kom i tanke om det, fordi jeg fandt et blogindlæg på Beautyspace.dk, med titlen “Lidt Madonna er de fleste vel”. Og ja. Som yogi med efterhånden en del erfaring kvier jeg mig ved at erkende det, men når alt skal frem i lyset (og det skal det åbenbart i dag): Så begyndte jeg at lave yoga på grund af Madonna.

Hvordan? Hun udkom med Ray of Light, og i promoveringen brugte hun meget energi på at fortælle om sit liv med yoga. Hvornår? det må have været omkring 98 for det var der albummet udkom. (Jeg var 18, er det en slags undskyldning..?) Hvorfor? Hun var pisselækker. Jeg tror, det var noget med hendes diskret tonede overarme. Og da jeg lige har genset Frozen-musikvideoen kan jeg ikke afvise at henna-tatoveringer også spillede ind.  Og kunstnerisk håndgestik.

So, there I said it. Jeg ville være ligesom Madonna! Hvad med dig, havde du også en skummel bagtanke, inden du begyndte til yoga?

MADONNA CONCERT

Her Madonna (med ikke helt så diskret tonede overarme) i en smuk koncert-version af Pincha Mayurasana.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Anette 26/02/2010 at 05:13

  Ha-ha-ha-ha…fantastisk, Birgitte. Det er underligt, for jeg ville aldrig forbinde Madonna med yoga, men derimod med hård, svulmende træning (ved godt, at hun hylder Kabala el. hvad det hedder). Men hvor har du ret – hun var lækker dengang med de perfekt tonede arme. Hvad er der mon gået galt siden hen? Er det FOR meget yoga ;o) ? eller for lidt mad eller hvad tror du?

 • Reply Dorthes Roderier 26/02/2010 at 09:02

  Hmm ja – sidder lige og tænker over hvorfor jeg begyndte… Da jeg startede var jeg også omkring de 18 og nok også omkring samme tid med Madonna. Men det var faktisk min mormor der fik mig og min mor med til yoga første gang. Men der fangede den ikke helt… (læreren var heller ikke noget at råbe hurra for) Men måske har Madonna også rodet rundt i min underbevisthed… he he…

  Jeg genfandt min kærlighed til yoga da jeg en tilfældig onsdag morgen befandt mig i et kedeligt fitnesscenter og var til en super inspirerende time hos Maria Kaas Allingham. Jeg måtte simpelthen takke hende bagefter… 🙂 Siden har jeg gået på en masse af hendes hold (www.allinyoga.dk) men nu har hun lige født så måtte finde et andet sted at få mit fix, så går nu hos Hamsa yoga på Nørrebro. Fantastisk sted!

  Det der får mig til at komme igen og igen er denne her sindssygt fede energi man har i kroppen bagefter. Det har jeg aldrig oplevet andre steder. Og så din dejlige blog – som man kun kan blive inspireret af at læse… <3

  (fedt billede af Madonna btw)

 • Reply Andreas 26/02/2010 at 12:53

  Jeg elsker iden om at træne med sin egen vægt som modstand. (I modsætning til “externe” vægte) Og så var der ekstrem meget fokus på yoga lige omkring årtusinde skiftet!

 • Reply Julie - StressStories 27/02/2010 at 15:49

  Åha Dorte, jeg er også Maria Allingham fan 🙂 Elsker hendes timer! Gik du i FitnessWorld på Ndr. Fasanvej?

  Jeg må indrømme at Madonna også havde sin effekt på mig, i forhold til yogastart. Utroligt som man lader sig forføre! Men det er noget af det bedste der er sket for mig, er så lykkelig for at jeg fandt yoga…

 • Reply Birgitte 27/02/2010 at 16:59

  Hun lyder da som en jeg skal finde, hende Allingham! Tak for jeres deling af tips om gode yogalærere!
  Og Anette; tja hvad Madonna angår, så tror jeg hun er ekstremernes ekstrem. Hun ved ikke hvornår nok er for meget. Sådan ser hun i hvert fald ud. Jeg synes faktisk, at folk der holder sig til yoga ældes med naturlighed og ynde, og det er ikke helt tilfældet for Madonna.
  Andreas: jeg er SÅ enig i det med ens kropsvægt som modstand, det tror jeg lige, der kommer et indlæg om inden så længe!

 • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Mere Madonna 04/03/2010 at 12:37

  […] album Ray of Light har lige fået en revival herhjemme hos mig, efter jeg skrev om Madonnas yoga her forleden […]

 • Leave a Reply