Gå aldrig ned på udstyret

Yoga for mødre

Louise fra min barndom i Aalborg fortalte her på bloggen for et stykke siden, at hendes forældre er gået i gang med yoga. Jeg synes den slags er helt fantastisk, hurra for at de har lyst til det! Og meget pudsigt, fordi det er faktisk the story of my life:

I dag har jeg besøg af min mor. Jeg elsker min mor. Og så er hun begyndt til yoga for nylig, og det betyder jo noget helt specielt for mig. Jeg taler med hende om det jævnligt for at høre, hvordan det går, og jeg mødte faktisk hendes yogalærer på workshoppen med Kino. En moden kvinde, som var SÅ sej til yoga og meget indtagende. Og hun smilede varmt, da jeg fortalte, hvem min mor var. Jeg syntes, jeg kunne se på hende, at hun godt vidste, at min mor er noget helt specielt. Ikke bare for mig, fordi hun er min mor. Men fordi hun er det.

Anyway, min mors yogahold er, som det er tilfældet mange steder, en del af det her FOF/AOF – et eller andet, som betyder, at der ikke er undervisning fra maj til oktober. Underforstået er det en skandale. Og det synes min mor også (ja, hun er god til at tage sorgerne på forskud), så derfor skal hun ha en yoga DVD. Hun vil gerne have en på dansk, der er til begyndere og tager højde for, at hun er over 50 og ikke tidligere elitegymnast. Så det har jeg forgæves forsøgt at finde til hende. Det findes ikke! Så mit bedste bud er John Scott’s yogadvd, som er bygget op, så man ikke får hele første series halvanden times smidige øvelser smidt i hovedet på én gang, men kan vælge en kortere og mildere session. Jeg har ikke selv prøvet denne DVD, så jeg er spændt på, om den er noget for min mor.

John_scott_DVD_birgittesyoga

DVD’en køber jeg selvfølgelig nede på min yogaskole, som nu også har en webbutik

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply