Praksis

Om at lege yogaskole

Dengang jeg var lille var en af mine yndlingslege, når vi legede frisør. Min mor holdt salon for mig og min søster, og vi blev kaldt fru Hansen og fru Nielsen (meget opfindsomt) og fik serveret kaffe (læs: saftevand). Herhjemme hos os er vi for nyligt begyndt på en leg, som minder mig lidt om den. Vi er nemlig begyndt at lege yogaskole. Anders (min kæreste) har fået en tilmeldingsbekræftelse pr mail om sit hold, som foregår herhjemme i stuen et par gange om ugen. Det er rigtig sjovt!

Anledningen er, at vi skal sammen til yogaens land, Indien (om tre uger præcis er vi der -juhuuu!!). Og så er det noget, vi har talt om det længe. Min kæreste har bare altid spillet fodbold, og hans krop er derefter. Så yoga ligger ikke lige til højrebenet (ej heller det venstre). Men det går godt, og han er en meget opmærksom og dedikeret elev. Hans lærer er stolt!

Det er så berigende, at jeg kan give min passion for yoga videre. Derudover er det også godt for mig at blive mindet om, hvad yoga kan. At det kan have en stor effekt at lave grundlæggende yogastillinger, som man som erfaren yogaudøver let  kommer til at tage for givet. Jeg oplever selv yogaen på en ny måde, når jeg ser den gennem hans øjne. Og så er det altid dejligt at være to:

Yogamåtter_birgittesyoga

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Min yoga passion » Blog Archive » 2 Gode ting ved at undervise 18/03/2010 at 16:12

    […] underviser jo som sagt min kæreste herhjemme, og det er der adskillige gode ting ved! Men der er to ting, jeg gerne vil tage op […]

  • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Skammekrogen 21/03/2010 at 21:28

    […] Min elev (ham som også er min kæreste) har været ulydig… Fordi jeg havde så travlt på mit arbejde i sidste uge, fik jeg ikke undervist ham, og derfor besluttede han sig for at prøve at lave yoga alene. […]

  • Leave a Reply