Gå aldrig ned på udstyret

Gå aldrig ned på udstyret #3

For en som mig med “kvindelige former” er en sports-bh med god støtte et must for yogatræningen. Nogen gange er det bare rart nok, hvis jeg ikke skal have flere lag tøj på, og så er toppe med indbygget bh et hit. De er svære at finde til “kvindelige former”, men jeg har tre, der fungerer godt og som jeg ofte bruger:

Yogatoppe_birgittesyoga

Yderst til venstre: top fra Falke, har indbygget elastisk top med god plads. Og så er toppen hullet nogen steder, så der er god ventilation, når jeg sveder. Og det gør jeg tit.

I midten: Er et turistkøb fra Goa, som ikke er særlig fancy. Det er bare bomuld med en inderdel til støtte. Men jeg har brugt den meget det seneste år, og den holder godt. Jeg har én magen til bare i blå (se den her in action), som jeg egentlig bedre kan li. Den var bare til vask, da jeg tog billedet…

Til højre: Denne Nike-top har mindst tre-fire år på bagen, og den holder heldigvis godt, for jeg ELSKER den. Dens indertop er justerbar, så den kan tilpasses alt efter hvor smal eller bred man er under brystet. Jeg er ret smal og derfor er det sjældent for mig, at finde noget, der fungerer så godt som den her. Jeg har desværre ikke set den model i lang tid, så noget tyder på, at Nike er holdt op med at lave den. Slamberter.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply