Bagudbøjninger, Yoga workshops, Yogalærere

DO NOT try this at home!

Dette her er et billede af Kino, hvis workshop jeg stadigvæk er meget inspireret af:

Kino_backbend

Interessant nok er det også et billede af Kino i en yogastilling, hun mente at jeg sagtens kan lave. Jeg forsøgte at forklare hende høfligt, at det kan jeg altså ikke… Men hun gav sig ikke sådan lige (fordi jeg godt kunne lave den med hendes hjælp), og derfor er jeg nu i gang med at øve mig på den. Og hér er en stilling, hvor processen virkelig er målet, for uh, hvor føles den perfekt stilling som en million milliard øvegange væk!

Jeg øver mig med hjælp fra Miles eller Tanja, som støtter mig (det er sjovt nok ikke nemt at holde balancen her), mens jeg holder fast i en fod ad gangen. Det skal lige nævnes, at jeg fra naturens side har en usædvanlig smidig ryg, og det her er altså ikke en stilling, man lige begiver sig ud i i et almindeligt yogaprogram.

Billede er i øvrigt venligst udlånt af YouTube, hvor man også kan se en Kino’s fænomenale bagudbøjninger i en lille video. Som er optaget på Purple Valley yoga resort. Hvor jeg befinder mig om under 3 uger. Yipeee…!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Louise 12/03/2010 at 06:57

  Hep hep hep hep hep… Ej, det er nok forkert lige frem at heppe i yoga, men det er sejt, at du har kastet dig over dette! Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at jeg glæder mig til at se billeder af dig bøjet sammen på den ‘falske’ led!

  Jeg har forresten lige været til foredrag med Julia Lahme – desværre ikke om blogging, men om babyer – og den slags! Det var i tirsdags, og jeg stadig er høj på oplevelsen! Hun er bare fantastisk, og det er nærmest umuligt ikke at blive en lille smule forelsket!

  God weekend!!

 • Reply Birgitte 17/03/2010 at 19:13

  Kære Louise,
  Tak for dit hepperi, her på min yogablog er alt tilladt 🙂
  Jeg vil glæde mig til at have dig som læser her på min blog i mange mange år, eftersom jeg ikke lige regner med at være på trapperne med sådanne billeder foreløbig, haha!

  Og ja, Julia kan man ikke andet end forelske sig i. Hun er fantastisk, som kun få kan være det. Godt at man kan møde mennesker som hende.

  KH Birgitte

 • Leave a Reply