Asanas, Hverdag

Balance

Er det egentlig ikke et smukt ord: “Balance”? Det burde være navnet på en mørk, feteret fransk skønhed, og ikke et ord for noget, som er så pokkers svært nogen gange. Og her mener jeg ikke kun balancen i håndstand. Eller billedet herunder, som er en anden armbalance-stilling:

Armbalance_birgittesyoga

Jeg mener selvfølgelig balancen i livet. Mellem arbejde og fritid fx. Mellem pligt og passion. Jeg har brugt nogle dage på et projekt på arbejdet, som kulminerede i går aftes i København. Det var udviklende og lærerigt og det hele. Men: Jeg kom ikke til yoga. Og når yoga nu er min tirsdagskæreste, så føler jeg, at jeg har været utro, selvom jeg slet ikke havde lyst til det. Undskyld, det skal aldrig ske igen! Eller. Pokkers. For det skal det jo. Men jeg savner sgu min tirsdagskæreste her dagen derpå. Godt vi skal ses igen i næste uge.

Måske er balance et smukt ord, fordi det er så smukt, når det lykkes for os at leve i balance?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Kristine 17/03/2010 at 19:40

  Når du associerer Balance med en mørk fransk skønhed kommer jeg til at tænke på en parfume, der kunne hedde Balance; mørk og dyb med noter af rose, sandeltræ og moskus.
  Og ja, du har ret; det er et smukt ord – og smukt at være i. Både konkret – som på dine billeder – og mere overordnet.

 • Reply Louise 17/03/2010 at 19:52

  Jeg identificerer mig lige på kornet med den manglende yoga-kæreste. Både tirsdags og torsdagsudgaven. Læreren er på ferie – i Indien, naturligvis – men er tilbage i næste uge. Juhu!! Ellers en smuk betragtning over balancen i livet, på flere planer og fantastisk asana på billedet. Kh Louise

 • Reply Birgitte 18/03/2010 at 20:50

  Uhm, gid jeg havde den parfume, jeg er helt med på, hvad du mener Kristine! Måske du burde gå efter et job som tekstforfatter i Parfume-branchen. Jeg mener, No. 5 – hvor svært kan det være at slå..?
  Åh Louise jeg føler med dig, jeg går altid lidt i sort, når skolen lukker. Heldigvis bliver jeg forskånet i denne omgang, for eneste lukning i sigte er påsken, og der er jeg i I-N-D-I-E-N!

 • Leave a Reply