Asanas, Yogaundervisning

2 Gode ting ved at undervise

Jeg underviser jo som sagt min kæreste herhjemme, og det er der adskillige gode ting ved! Men der er to ting, jeg gerne vil tage op her:

1. Det er fantastisk at se hinanden i nye situationer, og sætte forholdet i spil på den måde. Jeg er læreren, som skal undervise men også motivere, underholde og holde ham til ilden. Han er nybegynderen, den nysgerrige elev med intelligente spørgsmål, som forventer noget af sin underviser. Det er virkelig spændende, og nok en lille smule mere udviklende for forholdet end en time sammen foran fjerneren.

2. At opleve glæden i det små. Og det skønne i det enkle. Jeg har mange billeder af mig selv i de sjove yogastillinger med en masse kryds og knuder og armindviklinger. Men der er lige så meget skønhed og fascination i de helt basale stillinger. Det falder mig ind i mødet med en engageret begynder. Fx Urdhva Mukha Svanasana (Hund med hovedet op):

Urdhva Mukha Svanasana Birgttes yogs

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply