Asanas, Praksis, Yogaundervisning

Skammekrogen

Min elev (ham som også er min kæreste) har været ulydig… Fordi jeg havde så travlt på mit arbejde i sidste uge, fik jeg ikke undervist ham, og derfor besluttede han sig for at prøve at lave yoga alene.

I yogalærerindens fravær snød han lige hovedstand ind i sit program, selvom jeg ikke har introduceret ham for den stilling endnu.  Siden det er ham, der er fotografen på alle mine billeder so far, har han efterhånden set de fleste af mine yogastillinger. Og hovedstand er han meget fascineret af. Selvfølgelig måtte det gå galt, og han væltede. Bagover…

Hovedstand modifikation SH

Selvom han ikke har gjort, som jeg har sagt, er jeg alligevel helt rørt over hans engagement og nysgerrighed til yoga – noget som i vores mange år sammen, indtil nu udelukkende har været mit felt. Så til næste yogatime tager jeg hovedstanden ind i programmet til ham. Dog med den modifikation, at han kommer op og balancerer med bøjede ben, som vist på billedet. For hvis man først øver at blive sikker her, så skal benene nok komme op af sig selv… Hvis der skal være lidt mere sikkerhed, bruger vi væggen til hjælp. Ind i skammekrogen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply