Gå aldrig ned på udstyret

Yoga på chokoladepladen

Det her er en yoga netbutik, jeg simpelthen bare må dele med jer:

Yogamatic kan man som navnet afslører købe yogamåtter. Men ikke almindelige måtter, nej her er tale om yogamåtter med print. Man kan vælge at bestille en måtte med et billede, man selv har, eller bedre endnu kan man vælge imellem de prints, der er i netbutikken.

Hvad siger du fx til muligheden for at dyrke yoga oven på et vandspejl (hvilke gudommelige associationer man får), et pigtrådshegn eller en kæmpe chokoladeplade? Eller hvad et billede af bamser, der dyrker yoga?

Chocolate

Yogibear

Billederne er lånt på Yogamatic’s hjemmeside

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Marianne 25/03/2010 at 17:40

    Jeg er ikke sikker på jeg ville kunne koncentrere mig hvis jeg skulle dyrke yoga ovenpå en plade chokolade 😀

  • Leave a Reply