Ikke kategoriseret

Birgitte is here…

Indien rocks. Her er jeg, midt i det hele, lever drommen, som er lige saa god som forventningerne til den!

Lousie er en virkelig dygtig laerer, meget rolig og varm, vi laver en del meditation og Yinyoga (som er afslappende og ekstremt kraevende paa en gang), og hun hjaelper mig med at faa benene helt bag hovedet (av) og lave bagoverboejninger, saa man skulle tro, jeg ville knaekke af det.

Og til min kaerestes store fryd er her et helt begynderhold, og han har faaet lov til at lave hovedstand i dag… Saa maaske prover vi at se, om vi kan blive et par dage laengere paa retreatet end vi egentlig havde planlagt.

Naa, der er andre ting at lave end at sidde i computerrummet, saa so long, hav en dejlig paaske!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply