Asanas, Foroverbøjninger, Praksis

Goa i mine led

Der er gået Goa i mine led! Da jeg var til yoga her i DK igen her til aften, var det som om der stadig var lidt af Goas hedebølge tilbage inde i mig. Jeg var i hvert fald en del smidigere end da jeg tog afsted, hvilket i høj grad er varmens fortjenste, så Askepots fortryllelse holder åbenbart lidt længere end midnat, eller hvordan man nu siger det.

prasarita padotanasana a Birgittesyoga

Jeg kunne få hovedet i helt gulvet i Prasarita Padottanasana A, hvilket ellers længe har været en umulighed udenfor Indiens grænser. På stranden i Patnem i sidste uge (billedet) gik det også meget godt. En dejlig fornemmelse, da det ellers er en svær stilling for mig pga kombinationen stive ben og manglende evne til foroverbøjning (“you are not at all a forwardbender!” Citat Louise Ellis i Goa).

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Anette 14/04/2010 at 06:46

  Hvis man bliver så lækker af yoga, som strandbilledet her beviser, så SKAL jeg altså i gang nu. Hold da op.

 • Reply Det Lille Spørgsmål 14/04/2010 at 07:30

  Hvor ser det smukt ud, og lidt lækker krop der også… Hold op, hvor får jeg lyst til at lave yoga, hver gang jeg er på besøg herinde. Tak for det – og godt du er hjemme igen. Har savnet dine input.

  Kh
  Lykke

 • Reply Cathrine 14/04/2010 at 10:07

  Birgitte, det ser skisme flot ud!
  Jeg var til yoga igen for et par uger siden efter at have holdt pause i nogle måneder. Og her stod jeg med et rigtigt irriterende problem igen: Jeg har meget korte haser (tror jeg nok det er), så alle yogaøvelser, hvor man skal ha’ strakte ben (som f.eks. den, du laver så flot der) er svære for mig at lave og meget smertefulde. Jeg ved, at det er noget, der kan trænes op, men jeg er også meget bange for at overstrække benene i situationen. Det gælder både de siddende og stående øvelser – alt med helt strakte ben. Har du nogle gode fifs?

 • Reply Marianne 16/04/2010 at 18:29

  Det ser SÅ godt ud Birgitte. Jeg glæder mig til at høre mere om Goa.

 • Reply Min yoga passion » Blog Archive » Gevaldigt indhentet 16/04/2010 at 20:24

  […] stillengen og forsøg at slappe helt af her i min. 5 minutter. Denne stilling vil være perfekt for Cathrine, som klagede over stramme haser og efterlyste et godt tip. Denne type øvelser er gode til at […]

 • Leave a Reply