Yoga workshops, Yogalærere

Lovely Louise

Jeg har simpelthen så meget stof med hjem fra Indien, at jeg helt glemmer noget af det, der fylder mest: mit møde med yogalærer Louise Ellis! En formidabel kvinde, med respekt for ashtanga yoga men også ved sine egne meningers mod, og med så dyb forståelse og erfaring i yoga, at jeg bliver helt stum af beundring.

Hendes undervisning af mig var god; jeg var en af de eneste, der lavede 2. serie på retreatet, mens jeg var der, så jeg var tit en af de sidste tilbage, og hun gav sig meget tid til at fortælle mig ting og lege med stillingerne. Fx fik jeg rigtig mange tips til at forbedre mit ben-bag-hovedet projekt, og så legede hun med mig i mine bagudbøjninger, og jeg har lært at gå bagover i bro på en måde, som ser lidt mere æstetisk ud end før. Og så havde hun bare nogle formidable måder at hjælpe mig ind i stillingerne på.

Desuden havde hun meget respekt for, hvad jeg var blevet undervist i hos mine lærere herhjemme. Og det er kun godt, for det er jo dem, der følger mig på den lange bane og kender min praksis på en anden måde end hun gør. Meeen, hun fik også kastet mig ud i nogle nye projekter, hun kunne ikke helt lade være.

LouiseEllis:www.ashtangacenter.com

Det smukke billede af hende, har jeg lånt på hendes fine hjemmeside

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Louise 19/04/2010 at 09:51

  Kommer helt til at smile af din fine overskrift. Hun ser bestemt også smuk og venlig ud, din yogalærer Louise.

  • Reply Birgitte 20/04/2010 at 07:04

   Hej Louise med lakridserne!
   Jeg er sikker på, at jeg også vil finde dig helt lovely, hvis jeg en dag møder dig uden for blogosfæren 🙂

  Leave a Reply