Hverdag

Løbe-ferie?

Jeg holder i et par dage  “ladies holiday”, den muligvis mest overvurderede ferieform, jeg kender til… Anyway så betyder mine kvindelige omstændigheder, at jeg ikke bør lave yoga i et par dage. Men efter i går hvor jeg havde en aften i selvmedlidenhedens tegn på sofaen, så blev jeg nødt til at foretage mig noget aktivt i dag.

Så ta-daaa: Jeg har været på min årlige løbetur. Og det gik ganske godt faktisk! Min søster som er idrætsspecialist var i hvert fald overrasket over, at min form kunne blive så god af yoga alene, at jeg kunne løbe små 5 km på sæsonens første tur (muligvis også sæsonens sidste…). Så jeg lovede hende at skrive her på bloggen at det kan yoga også. Give god kondition altså.

Og da jeg kom hjem, lavede jeg et par stående yogastillinger som udstrækning. Jeg er rimelig sikker på, at jeg ikke kommer i yogafængslet for det, selvom jeg er på “ferie”.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Louise 29/04/2010 at 07:40

    Det er altså bare det gode ord for det onde! Ladies holiday…

    Dejligt med en løbetur! Du er sej…og uden tvivl stærkt. Ikke på – ‘jeg kan slæbe en lastbilen’-måden – men som i ‘alle mine muskler er in sync’-måden!

    Jeg har netop modtaget mit startnummer og chip Femina-løbet – puha hvor blev det bare endnu mere virkelig med sådan et sæt i hånden.

    Ha en forrygende forlænget weekend!

  • Leave a Reply