Yoga workshops, Yogaundervisning

It’s your practise

Jeg er helt vild med dette citat fra John Scott, som kom op i en god kommentar til indlægget her.

“It’s your practise.” Det minder mig om mit besøg hos Nalini hot yoga for et stykke tid siden, hvor læreren kom med følgende historie fra et yogaretreat, hun havde været på:

Det var et par uger inde i retreatet, og en morgen kom yogalæreren ind for at undervise og spurgte eleverne: “Who wants a really challenging yoga practise today?” Og nogle elever synes det ville være alletiders, men der var nok også nogen som var liiidt trætte… Derefter spurgte han “Who of you feel like a really quiet and restorative practise?” Det var der så også nogen, der følte for. Og derefter gik yogalæreren i gang med at undervise på nøjagtig den samme måde, som han plejede. Hverken mere eller mindre hårdt end normalt.

Pointen med den historie er lige præcis “It’s your practise”. Det du gør på yogamåtten er DIN praksis, og om det skal være udfordrende eller mere moderat er helt op til dig, og hvordan du har det lige præcis i dag. Da jeg var på workshop med Dena Kingsberg sagde hun med disse ord hvad den daglige praksis handler om: “Get on the mat and practise to the best of your ability on that day.”

Ganesha_birgittesyoga

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marianne 06/05/2010 at 15:22

    Ej hvor pudsigt, jeg havde netop den snak med min yogalærer igår efter praksis. Man skal gøre det bedste man kan med de resourser man har til rådighed på den pågældende dag.

    • Reply Birgitte 07/05/2010 at 10:49

      Hej Marianne, Jeg læste godt dit fine blogindlæg og smilede over, hvor perfekt det faldt i tråd med mine tanker 🙂

    Leave a Reply