Ikke kategoriseret

Lotus foran pejsen

Vejret i det mest af denne weekend mindede mest af alt om oktober måned, så timingen for den årlige sommerhustur med to vennepar kunne måske have været bedre. Dog har det været super dejligt og afstressende.

Udfordringen i den type weekender er altid at finde tid og rum til yoga. Og i denne omgang også at finde rum uden træk og fodkulde. Men den her gang var jeg ret opsat, så lørdag eftermiddag rullede jeg yogamåtten ud på sommerhusets varmeste spot. Foran pejsen. Mine led har været lidt arrige i de sidste uger, som en reaktion på den kølige danske vår. Så varmen var rigtig nyttig.

Længsel_birgittesyoga

Når nu man ikke kan tilbringe alle dage i varme-garanterede omgivelser, så må man jo være lidt opfindsom.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Louise 10/05/2010 at 07:20

  Og hvilken dejlig opfindsomhed – jeg får helt lyst til at gå ned og tænde op i min pejs og sætte mig på måtten, for her længere sydpå er det altså også koldt! Men vi har ikke mere brænde, så jeg skruer bare op for varmen og ta’r ekstra tøj på og så napper jeg ellers lige 1 time i mit eget yoga-selskab. God mandag!

 • Reply Stine 12/05/2010 at 18:34

  hej,
  Jeg har nu været inde og se på din hjemmeside et par gange og har sådan lyst til at prøve yoga. Men har lige nu ikkke tid til at komme afsted til yogaundervuisning…desværre for jeg er godt klar over at det er sådan man lærer det bedst!
  Jeg vil høre dig om du kan anbefale en dvd til en begynder?! Så at du i et tidligere indlæg havde købt en begynder dvd til din mor…har den været en succes?

  Ha’ en dejlig aften! 🙂

  Mange hilsner
  Stine

 • Reply Birgitte 12/05/2010 at 21:11

  Louise: glimrende alternativ med radiatoren 🙂
  Stine: Jeg kender ikke nok til bagynder DVD’er til at kunne anbefale, og tror også, at det er svært at lære noget helt fra bunden på den måde. Men jeg har tidligere anbefalet en måde at starte op på i dette indlæg: http://birgittesyoga.dk/?p=302 (kopier linket, hvis det ikke virker…)
  Og jeg skal nok vende tilbage til min mors DVD inden så længe!

 • Leave a Reply