Hverdag, Yogaundervisning

Forlænget weekend og et tip

Jeg har haft et par rigtig travle dage med arbejdet. Det har været fantastisk spændende og samtidig krævende, og ja, jeg har ikke haft yoga på programmet af den årsag. Men det er heldigvis ikke værre end at arbejdsugen slutter her onsdag, og det fra nu af er forlænget weekend. Og jeg har masser af tid til yoga!

Jeg fik lavet min praksis her efter fyraften i dag, og jeg sidder pt. og overvejer om jeg skal kigge forbi yogaskolen i morgen kl. 7 eller 17. Hvis det ikke regner tror jeg at jeg tager mig sammen til holdet kl 7… Og så sidder jeg og ærgrer mig over, at jeg ikke skal med til en fantastisk event nede på yogaskolen næste tirsdag:

Der vil i anledning af guru Sri K. Patthabi Jois’ fødselsdag være en session med talt første serie, på traditionel indisk vis. Jeg prøvede det, da jeg sidste sommer var på workshop med guruens barnebarn og arvtager Sharath, og det er meget givende og stemningsfyldt. Tag derned hvis du har mulighed for det! Læs mere her

Jeg kan så til gengæld glæde mig over, at jeg er født i samme stjernetegn som guruen. Det er da lidt sejt, ikke?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Louise 13/05/2010 at 10:46

  Ja, det er lige før, jeg får abstinenser, når der ikke er nyt fra Brigittes dejlige yoga-univers nogle dage, så det er godt, at du er tilbage 🙂

 • Reply Birgitte 13/05/2010 at 18:36

  Tusind tak Louise, og det beklager jeg virkelig også! Jeg opdagede i går, at bloggen havde valgt at strejke og ikke udgivet det indlæg, jeg havde bedt den om. Men nu er jeg her igen fysisk og med tastaturet mellem fingrene. I love it.

 • Reply Julia 13/05/2010 at 19:11

  Kæreste Birgitte – i morgen tidlig skal jeg til min første yogatime ever! Gæt hvem, der har inspireret mig. YEP dig, oh skønne dame. KH J

  • Reply Birgitte 16/05/2010 at 19:42

   Jeg er SÅ stolt. Både af mig selv, men mest af alt af dig. Jeg véd bare, at det vil være godt for dig!

  Leave a Reply