Te

Sundhed som brev

Altså tebrev, ikke? Jeg er en stor fan af tebreve, særligt på jobbet, hvis det vel og mærke er nogen ordentlige teer. Det er som regel urteteer, jeg går efter, mest fordi grøn og hvid te på brev plejer at være usandsynlig kedeligt (Kritisk sans efterlyses hos Pickwick).

MEN! Nu har Pukka lanceret grønne teer på brev. Og det er altså et hit! En lille serie fairtrade certificerede teer i samme stil som urteteerne, men lavet med grøn te, som er fyldt med sunde egenskaber, fx antioxidanter. Dét gør altså en kop te på kontoret lidt mere spændende. Mint er min favorit!

Pukkate_birgittesyoga

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Julie - StressStories 13/05/2010 at 15:32

    Mmm det lyder lækkert. Er vild med Perchs grøn the med mynte, så det bliver skønt at kunne have thebreve med rundt nu 🙂

  • Reply Eleonora 05/09/2010 at 15:30

    Kusmi The – det franske the maerke – har ogsaa lavet the paa brev nu – YUM! 🙂

  • Leave a Reply