Yogaformer, Yogalærere

Yin yoga – Sarah Powers

Med lidt forsinkelde (beklager) fortsætter jeg her med at fortælle om den kraftfulde og afstressende yin yoga:

Som jeg har fortalt tidligere så er Paul Grilley yin yogaens fader. Han har grundlagt yin yogaen som disciplin. En af hans største arvtagere inden for yin yoga er Sarah Powers, og det er hendes version af yin yoga, som Louise Ellis præsenterede mig for på min yogaferie. Louise talte varmt om Sarahs tilgang og måde at kommunikere yogaen på. Og ud fra dette klip, jeg har fundet med hende, kan jeg kun være enig. Hun virker til at være en varm og inspirerende dame – bare hør hendes rolige stemme og skønne ordvalg:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Det Lille Spørgsmål 17/05/2010 at 19:11

  Kære Birgitte,
  Ih altså hvor jeg bare inspireres kontinuerligt på din blog. Derfor har jeg også tildelt dig en blog award, hvis du har tid og lyst er du velkommen til at give den videre: http://blog.lykkerix.dk/2010/05/16/blog-award-de-nye-og-seje-del-2/

  Kh
  Lykke

 • Reply Birgitte 18/05/2010 at 20:01

  Åh altså Lykke, jeg er helt utrolig glad og meget stolt! Tak!

 • Leave a Reply