Hverdag

Yoga piano

I dag havde jeg lyst til yoga på den stille måde.

Så jeg lavede nogle lette og blide solhilsner og yogastillinger foran vinduet til tonerne fra en skøn, meditativ CD med klassiske klaverstykker, som jeg har fået af min meget musikalske næsten-svigerfar. Skønt var det! Jeg følte mig næsten som en danser, dér i sollyset med lette bevægelser og akkompagneret af svævende fingre henoverklaveret og skiftende skyformationer. Og en lilla lotusblomst i vindueskarmen. Stille og intenst, som kun yoga kan være det. Og lige til at ånde dybt af.

lotusblomst

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Louise 18/05/2010 at 07:04

  Åh, hvor dejligt. Jeg valgte også stille og intens yoga i stearinlysets skær i går – dog med blid Randi Laubæk som baggrundsmusik. Kh

 • Reply Julie - StressStories 18/05/2010 at 18:48

  Hvor lyder det smukt og dejligt. Og meget inspirerende – som din blog altid er…

 • Reply Birgitte 18/05/2010 at 20:00

  Det lyder dejligt Louise, Randi Laubæk er en af mine gamle favcoritter…
  Og tak Julie! Dine søde ord varmer mig meget.

 • Reply Anni 22/05/2010 at 20:12

  Hej

  Vil du ikke fortælle titlen på cdén. Det er altid dejligt at få lidt nyt “afstresnings”-musik, og klassiske klaverstykker lyder ikke dårligt!

  Og så takker jeg også for en dejlig inspirerende blog. Bliver altid super motiveret til at lave yoga når der kommer nye indlæg:)

  Mvh.

  • Reply Birgitte 24/05/2010 at 15:27

   Hej Anni, komponisten hedder Nicklas Fogwall. Jeg tror nok det er det eneste, han har udgivet og at man kun kan købe det over nettet. Men prø dig frem. Og tak for de fine ord om min blog, de gør mig meget glad!

  Leave a Reply