Praksis

Til ære for Guruji

Jeg er blevet glædeligt overrasket i dag! Jeg har længe siden meldt afbud til den “counted class” event, som jeg reklamerede for i sidste uge. Med den begrundelse, at jeg skulle på arbejde, da det var fra 7 til 9. Så derfor kiggede yogalærer Tanja lidt forvirret på mig, da jeg kom til yoga her til aften. “jeg troede ikke du ku komme Birgitte” – og det viser dig, at eg bare har læst 7 til 9 på Facebook – og ikke at det var PM! Og jeg måtte gerne være med alligevel.

Så jeg har kampsvedt til Guruens ære (det var i anledning af hans 1 året for hans død) til en counted class. Og det var rigtig godt. Jeg elsker lyden af 25 menneskers synkroniserede dybe åndedræt! Meget kraftfuldt! Og det gik op for mig, at det var for hans dødsdag og ikke fødselsdag, så min tidligere påstand om, at vi har samme stjernetegn, kan jeg godt æde igen…

Kino Macgregor skriver på Facebook i dag: “A Guru is a person whose very presence imparts truth and awakening in the disciple.” Jeg har næsten haft den følelse i dag ved at lave den serie af stillinger, som han har grundlagt.Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply