Gå aldrig ned på udstyret

Astanga Yoga Studio – nu med viskestykke

På grund af den historie I får nu, var jeg på en måde glad for, at jeg ikke løb ind i nogen, der kendte mig til mit gæstevisit i søndags.

Til yoga skal man huske at have to ting med: yogatøj og et håndklæde, Det absolut vigtigste af de to er et håndklæde. En måtte er også vigtig, men den kan man som regel låne. Pointen er: der er virkelig ikke meget, man skal huske.

Alligevel lykkedes det mig halvvejs inde i min praksis, hvor jeg var blevet helvejs svedig at komme i tanke om, at jeg havde glemt et håndklæde. Problem nr. 1 var, at jeg med det samme skulle finde en erstatning for håndklædets funktion som svedklud. Resultatet blev mit (ganske fancy) tørklæde med gule sommerfugle. Tror nogen må have undret sig lidt over kombinationen storsveder og fashionable sommerfugle.

Problem nr. 2, som var markant mere penibelt, var at jeg skulle i bad, da jeg havde en brunch-aftale lige efter undervisningen.

Så efter undervisningen klagede jeg min nød, diskret men storsvedende, til ham i receptionen. Og jeg fik lov at låne hvad jeg kunne finde i deres køkken. Og der kunne jeg så finde – et viskestykke! Så de, der undrede sig over sommerfuglene som svedklud må virkelig have kløet sig i håret over viskestykket som badehåndklæde! Men altså, det virkede upåklageligt, og jeg er stadig meget taknemmelig over udlånet. Det der med at lufttørre søndag formiddag på Skt. Hans Torv bliver bare aldrig et hit.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tine 03/06/2010 at 07:22

  Hæ hæ – du nåede trods alt at opdage det i tide… Jeg har personligt spankuleret ud af badet i fitnesscenteret – og først indset fraværet af et håndklæde dér… Og så var eneste alternativ altså lige umiddelbart papir… Og det er ærligt talt ikke en speciel god løsning 🙂

 • Reply Birgitte 03/06/2010 at 20:39

  Tak for det meget levende billede, jeg pludselig ser for mig…
  Jeg var også oprigtig glad for viskestykket vil jeg sige!

 • Reply Tine 04/06/2010 at 08:30

  Hæ hæ – det var så lidt:)

 • Leave a Reply