Yoga lærere

“Discover your inner potential”

Yndlings-Kino vil lave et yoga tv-show! Hun har tilmeldt sig en audition hvor den amerikanske showhost over dem alle, Oprah, giver folk mulighed for at lave deres eget talkshow. Se Kinos oplæg og send din stemme her.

Ideen er efter min mening fantastisk omend en smule amerikansk. Dels fordi Kino i sit oplæg har nogle gode ideer til programindhold, og dels fordi hun  af alle yogalærere har en kombination af yoga-ekspertise, gejst, charme og vid til at kunne bære sådan et koncept uden at yogaens fundamentale principper forsvinder i de uendelige rækker af amerikanske reklame-pauser. Jeg har stemt (i håbet om, at programmet en dag vil komme til DK) – har du?

kino_macgregor

Hun kan noget, hende Kino… BIlledet har jeg lånt her

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marianne 09/06/2010 at 05:36

    Jep nu har jeg stemt 😀

  • Reply Louise 09/06/2010 at 07:29

    Så har den også fået min stemme, omend det er very americain… Men det kunne være sjovt at se showet realiseret.

  • Leave a Reply