Yoga workshops

Fristende workshops

Sommeren er godt og grundigt på vej, og med den følger adskillige yogafristelser! Jeg er ved at finde ud af, hvilken workshop, jeg skal kaste mig over.

Maria Boox på min yogaskole i Århus i september er et must. Jeg har været på workshop med hende tre gange før, og har hver gang fået meget ud af det. Det skal jeg bare.

Michel Besnard også i Århus i juli lyder som en virkelig spændende workshop. Han er en yogalærer i verdensklasse. Jeg tror det er en uforglemmelig oplevelse. Mit problem er, at jeg efter al sandsynlighed ikke kan få fri, og det er for mig pt. mysoretræningen, der trækker. Men jeg overvejer stadig.

Kino MacGregor, som jeg tidligere har skrevet om herinde, kommer til YogaMudra i Kbh i august. Især dagene man-tors på hendes workshop lyder spændende. Det ville være fedt at lære nogle justeringer af hende, fordi hun er så dygtig til at rette. Og kombineret med mysoretræning om morgenen, så lyder det vildt fedt. Men der har jeg så heller ikke fri. Endnu…

Maria_boox_Birgittesyoag

Jeg er meget stor fan af Maria

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Christina Junge 08/06/2010 at 08:45

  Det er et fantastisk billede, du har taget. Tænk, at kunne få benet derom.

  Meget inspirerende

 • Reply Marianne 08/06/2010 at 18:17

  Åh jeg gad bare så godt på Kino workshop og jeg overvejer stadig.

  Har du set at Astanga Studio får besøg af Mark Darby–(http://www.astangastudio.dk/dansk/darby_juni09.html) lige om lidt. Det gad jeg også helt vildt godt, men for søren inden man får set sig om har man brugt ferie budgettet på yoga workshops

 • Reply Birgitte 08/06/2010 at 20:42

  Christina: Ja, hun er så dygtig! Billedet er et jeg har lånt. Jeg øver mig selv i at tage benet derom, og er meget fascineret af, at hun kan smile mens hun gør det! Det kommer til at vare et stykke tid for mig…
  Marianne: Nå ja, jeg havde helt glemt Mark Darby – også meget fristende… Og ja, man kan bruge alle sine opsparinger på yoga workshops, I know!

 • Leave a Reply