Ikke kategoriseret

En opdagelse og en idé!

Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg ikke har opdaget dette før nu! Marianne, der fra blogger fra Cirkusprinsesse, har også en anden blog, nemlig Små Øjeblikke, hvor hun poster billeder, som hun tager. Og de er fantastiske! Hvilket jeg ikke er overrasket over, for det er hendes billeder altid.

Og ikke nok med at jeg opdagede hendes blog, jeg opdagede også at hun har en konkurrence, hvor man kan vinde ½ times fotoskydning med hende. Det gav mig en idé: for hvor vidunderligt ville det ikke være, hvis jeg nu vandt og Marianne kunne tage nogle virkelig gode yogabilleder af mig? Hun dyrker selv yoga og ville være den perfekte sparring og fotograf. Nu mangler jeg så bare at vinde…

Det her er et af Mariannes smukke balletdanser-billeder (tænk hvis det var mig):

smaaojeblikke

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Louise 17/06/2010 at 06:03

  Jeg kunne heller ikke lade være med at ‘kaste et lod i puljen’! For hold da op nogle fantastiske billeder, hun tager! Jeg ser straks Malthe lege ude i haven…og at det bliver foreviget! Omvendt ser jeg også nogle smukke yogabilleder af dig… Jeg er normalt ikke til skrabelodder osv, men give aways er da bare den nye form for ‘nøøøøj hvor var jeg bare mega heldig-gevinst…på den lækre måde!

 • Reply Marianne 17/06/2010 at 19:25

  Det er faktisk en helt vildt god idé Birgitte. Hvis nu du ikke vinder, så lad os tale lidt om det. Jeg gad nemlig heeeelt vildt godt tage yoga billeder 😀

 • Reply Anette 17/06/2010 at 19:42

  Hvor vildt at du så det i dag, Birgitte – for det samme gjorde jeg og blev også helt vild med Små Øjeblikke. Blogland styrer.

 • Reply 360 grader rundt om kræft 18/06/2010 at 17:01

  Kast dig ud i det, uanset 🙂 det bliver skønne billeder!
  Kh Annette

 • Leave a Reply