Yogaformer, Yogalærere

Ny yogaskole i Århus

Der er åbnet en ny yogaskole i Århus! Der undervises i en meget bred vifte af yogaformer; Ana Forrest yoga, Ashtanga yoga, Iyengar yoga, Hatha yoga, de Fem Tibetanere, senior yoga, graviditetsyoga, latter yoga (?), og åndedrætsteknik. Wow, lidt af et program!

Stedet hedder Ancient Bamboo og er etableret af Mike Nevitt, en englænder, der har undervist i bl.a. Fitness.dk og DGI huset. En meget meget dygtig og behagelig lærer, som jeg har mødt et par gange. Hans Ashtanga yoga følger ikke helt den traditionelle vej, da han har tilpasset systemet ud fra hans egen overbevisning og erfaringer. Derfor har han også tidligere kaldt det for Dynamisk yoga, simpelthen for ikke at få ballade med “the yoga society”…

Jeg har været forbi dernede, mens stedet endnu var under opbygning, og der var det mit indtryk, at det bliver en hyggelig yogaskole. Og med et meget blandet publikum qua de mange forskellige tilbud. Jeg kunne selv godt tænke mig at prøve de 5 Tibetanere, og  det bliver måske stedet, hvor jeg kaster mig ud i det…

Læs en omtale af Ancient Bamboo her

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anette Kristine Poulsen 23/06/2010 at 04:38

    Det er jo i hvert fald tæt på mig, såååå måske er det tiden (for mig).

  • Reply Birgitte 24/06/2010 at 18:19

    Anette, gud, jeg kan slet ikke komme mig over, at du bor nær Århus… Hvor er verden lille og alligevel ikke så centreret omkring Købanhavn, som man nogen gange går og tror her i sit lille jyde-liv…

  • Leave a Reply