Gå aldrig ned på udstyret

Længe leve yogaudstyr

Ja, jeg er en sucker for yogatøj, og med en hobby. som i øvrigt kræver et absolut minimum af udstyr (hvor er det fedt, at man aldrig skal ud og købe sko), så synes jeg faktisk det er ok at gå lidt i selvsving over de par ting, man skal bruge.

Som sagt er jeg meget glad for min nye top, som jeg har købt hos Yogaudstyr, der både er en netbutik, men også en fysisk butik som ligger gemt på en hyggelig plet på Østerbro. Jeg var der for første gang i sidste weekend og nød at gå på opdagelse, og selvfølgelig at prøve tøjet. Det er altid lidt et sats at købe den slags over nettet. Toppen er af mærket Asquith, lavet i øko bomuld og med en meget fin logodetajle på ryggen, som jeg først opdagede bagefter. Og så koster den kun 299, hvilket er en rigtig fin pris. Jeg var forbi Moshi Moshi Mind, også Østerbro, på vej derned, da de fører en del designer sportstøj. Hm, ikke lige et prisleje omkring de 300 kr kan jeg godt afsløre… Men fine ting!

asquith_birgittesyoga

Jeg elsker det fine logotag

logo_birgittesyoga

Og her det fine broderede logo på ryggen – farven er blevet meget mystisk på det her billede, sådan ser den ikke ud i virkeligheden..!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eleonora 05/09/2010 at 15:28

    Tak for tippet om yoga toej til en rimelig pris 🙂 Gaaet forbi forretningen mange gange men altid naar de har lukket – er nemlig heller ikke meget for at koebe noget over nettet uden at kende til det!
    /Eleonora

  • Leave a Reply