Ikke kategoriseret

Spooky eyes

Først og fremmest, tusind tak for jeres søde tilkendegivelser på mit seneste indlæg – som ansat ved en modevirksomhed, så kan man godt føle, at det er lidt af en kunst at være “in” – så dejligt at jeg, om ikke andet, så er det her, for jer, i min egen lille yoga-blog-verden…

Da Cirkusprinsessen tog billeder af mig for nyligt grinede vi lidt at nogle af billederne bagefter. For når man laver yoga og holder såkaldte Dristhi (fokuspunkter), så kan man godt komme til at stirre på en lidt sær måde. En af mine gode veninder har altid syntes at David Swenson har et meget sært og lidt spooky blik i hans yogabog, som jeg har skrevet om her.

Og jeg kan så heller ikke se mig fri for at have dem, for jeg lavede de vildeste øjne på nogle af billederne (tak Marianne, fordi du ikke publicerer dem). Og sjovt nok var det ikke i de mest udfordrende stillinger overhovedet. Fx lignede jeg en der lå og hyggede mig i yoganidrasana (hvor jeg har begge ben bag nakken) – og dét er altså en stilling, hvor jeg pt kæmper for at komme levende ind og ud igen. Her er et billede, som er super fint – og hvor man samtidig kan fornemme det lidt intense blik.

birgittesyoga_copyright

På vej ind i Prasarita padottanasana D

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marianne 10/09/2010 at 05:36

    Min absolutte yndlingsasana!

    • Reply Birgitte 11/09/2010 at 20:17

      Ja, jeg har det helt modsat, men som Maria Boox sagde i dag om lige præcis det, så har vi alle vores “likes” og “dislikes” når det kommer ti stillingerne. Det er helt ok, så længe man laver dem alle. Og med tiden kan det skifte, så hey, måske er det også min yndlingsstilling om 10 år..!

    Leave a Reply