Ikke kategoriseret

Drejninger og bagudbøjninger

Weekendens eftermiddagsklasser med Maria Boox handlede om hhv. drejninger og bagudbøjninger.

Når man laver en drejning i rygsøjlen (spinal twist), så stimulerer det fordøjelsen, nyrerne og leveren. Ved bagudbøjninger stimuleres lever, lunger og hjertet.

Jeg kan godt lide, når der kommer fokus på de indre organers gavn af min yogapraksis – det giver et dybere mål med min praksis.

Hvad vil du gerne, at din praksis gavner?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Marianne 15/09/2010 at 05:25

  Jeg kan lige som dig godt lide at praksis gavner nogle indre organer, men jeg tænker ikke så meget over det. Mest af alt kan jeg lide at min praksis gør mig til et mere roligt menneske. Tætte kilder siger det kan mærkes på mig hvis jeg ikke har været til yoga i længere tid..

  • Reply kredit zinsen sparkasse potsdam 16/02/2017 at 16:04

   El otro día estaba esperando un taxi en la esquina del jardín con el coche cerrado, la bolsa baby al hombro y la infante de 7 meses aúpa. Cuatro hombres no me cedieron el lugar. Una mujer que venía hacia mí me espetó de paso: "No esperes que te respeten" y la taxista que finalmente me llevó se bajó para ayudarme al subir y al bajar. Hay de todo.

  • Reply fifa 13 ultimate team coins free 24/04/2017 at 21:03

   Following on from my post yesterday – heres a few more double/triple exposures from Christoffer Relander’s new ‘We Are Nature Series’. We have previously featured his work here.

 • Reply Maria 15/09/2010 at 07:49

  Jeg har det som dig – jeg vil også rigtig gerne vide hvad øvelsen gavner. Men jeg elsker yin yoga – særligt med tanke på at vi løsner op i gamle følelser der har sat sig i bindevævet når vi sidder længere i de enkelte øvelser.

 • Reply Birgitte 16/09/2010 at 20:17

  Åh jeg kender det Marianne! Jeg svæver på en sky af rolighed efter 5 dages workshop!
  Maria; jeg er også en stor fan af yinyoga, selvom jeg også kan få den samme følelse med at løsne op for gamle følelser i ashtangaen, omend det er på en anden måde. Yinyoga er for mig ligeså meget en prøvelse i min tålmodighed og udholdenhed, og det tror jeg egentlig også er meget sundt 😉

 • Leave a Reply