Litteratur

Guruji-bogen del 1

– er yndlingslæsning. Jeg fortalt for nylig, at jeg havde bestilt den. Jeg kan egentlig godt forstå at interviewbøger hitter hos boghandlerne. De er så pokkers nemme at læse. Og med denne bog, hvor jeg har mødt et par af de interviewede, så kan jeg høre deres stemmer for mig, og læsningen bliver en slags reminder om deres tilgang til yoga.

Det er fascinerende læsning, at der først i 70’erne var amerikanske unge, der krydsede Indien (hvilket var for viderekomne) og laaangt nede i landet fandt Guruji, bosatte sig hos ham og lærte hans yoga. De tog ham med til USA midt i 70’erne og the rest is history. Hans yogasystem har gjort yoga til et fænomen i hele verden. Og har ændret så utrolig mange menneskers livskvalitet. Den historie skriger på at blive filmatiseret.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Giv slip på målet | Birgittes yoga 26/12/2010 at 20:46

    […] er fordybet i interviewbogen om Guruji, som jeg har skrevet om tidligere. For øjeblikket er det i Graeme Northfield, en avanceret og dygtig lærer, hvis betragninger om […]

  • Leave a Reply