Ikke kategoriseret

Et særligt øjeblik

Jeg har lige fået en CD ind ad døren. Med billeder. Oh yes, mine yogabilleder taget af den fantastisk dygtige Marianne. Jeg er meget begejstret og i godt humør ved at genopleve den utrolig hyggelige dag vi havde, da vi tog dem hos Astanga Yoga Studio.  Se frem til en billedstandard af en helt ny skala – hermed første skud på stammen:

Stillingen er Prasarita Padottanasana C

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marianne 02/10/2010 at 18:03

    Ih hvor er jeg glad for de nu har fundet frem til dig! Og jeg glæder mig sådan til at læse alle de indlæg der nu er billeder til 😀

  • Reply Anette 02/10/2010 at 18:15

    FANTASTISKE Cirkusprinsesse…helt enig Birgitte….men øv, hvor jeg savnede dig til en vis anden billed-session i fredags ;o) Men der blir’ en næste gang…

  • Leave a Reply