Yoga workshops

Time and money

Hvis jeg havde flere penge end jeg har og en luftig kalender, så ville jeg bo i København her i efteråret og muntre mig med:

– Legedariske Richard Freeman som kommer til Danmark og underviser!

– Workshop med Petri Raisanen hos Astanga Yoga Studio

– Små weekend sessioner med dygtige Nicolai hos Yogamudra. Nicolai kender jeg fra Ashtanga skolen i Århus dengang han boede her.

Godt livet er langt, så det alt ikke skal nås nu og her…

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marianne 10/10/2010 at 19:55

    Jeg synes det kunne være hyggeligt hvis du kom til workshop i næste weekend.. Der er også et 1 års fødselsdag som måske kan lokke i AYS 😉

  • Reply wwr hack for android 14/02/2017 at 18:02

    Je ne suis pas du tout contre les pubs, même pour à vrai dire. Mais je suis contre les vidéos qui se lancent toutes seule, et la politique globale de gizmodo concernant les pubs. y’a 50% d’articles, 50% de pub. Sur les 50% d’articles, il y a des liens sponsorisés, des vidéos qui se lancent toutes seules, etc. C’est juste abusé, y’a un juste milieu, c’est tout.

  • Leave a Reply