Yogaundervisning

Glæden ved at dele

Yogaens kunst består i at lave en helt masse yogastillinger dag ud og dag ind. Jo flere desto bedre en yogi er man. Not.

I dag har jeg delt yoga med min dejlige søster (den ene af dem, der er nemlig indtil flere i mit liv), og lært hende solhilsner, forøvelse til bro og gjort hende så afspændt, at hun nærmest faldt i søvn. Og hun har fået sin egen yogaserie, som hun skal følge. Så selvom jeg ikke nåede yogaskolen og mine hundredevis af yogastillinger i dag, så kunne der ikke have været mere yogastemning for mig. Når man lærer nogen noget for første gang, dét er kæmpestort. Og dét er yoga.

Jeg faldt over denne glimrende introduktion til Solhilsen A på YouTube:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Marianne 01/11/2010 at 07:43

  Det er faktisk en af de bedste intro videoer til solhilsen jeg har set!

 • Reply Julie - StressStories 07/11/2010 at 00:31

  Hvor fantastisk at dele noget man elsker med én man elsker.

  Jeg har i lang tid holdt min praksis for mig selv, hjemme i stuen, men kan faktisk mærke at jeg trænger til at dele. Og endnu mere nu efter at have læst dit indlæg.

  Elsker i øvrigt din tilgang til yoga, der på én gang er afslappet og seriøs. Passionen skinner virkelig igennem, og det er en fryd at læse.

 • Reply Malene 10/11/2010 at 09:54

  Søde søs 🙂 Jeg øver mig stadig i yoga – men det er svært, når du ikke er med til at sige alle de ting, der gør, at det falder på plads. Vejrtrækning, ned med skuldrene osv. Videoen er god, men jeg ønsker mig stadig en indspilning (tale) hvor du guider i solhilsner; jeg kan bedst lide det, når du er med hele vejen 🙂

  Kram M

 • Leave a Reply