Litteratur, Yogafilosofi, Yogalærere

Giv slip på målet

Jeg er fordybet i interviewbogen om Guruji, som jeg har skrevet om tidligere. For øjeblikket er det i Graeme Northfield, en avanceret og dygtig lærer, hvis betragninger om yoga virkelig overrasker mig og imponerer – især fordi hans tilgang er meget anderledes og “blidere” end mange andres – egentlig er han ret atypisk for ashtanga yoga, og det kan jeg godt lide.

Den rette indstilling til yoga er ifølge Graeme:

“At first it’s a letting go, a softening of our attitude. Inthe beginning we´re striving and working toward achieving more asanas. But one needs to completely let go of that, let go of this whole goal-oriented practice. Then we need to see our condition as we are, here and now. The next step is to be at peace with that, to actually accept our condition as we are here and now. And from that point, practice with feeling and connection, integrating the whole body and the breath.” (Guruji s. 218)

Er du også blevet lige så betaget som jeg? Se Graemes workshops her – jeg sidder og  drømmer mig til Ibiza, Paros eller Bali lige nu…

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kristine/Hjertets visdom 27/12/2010 at 09:06

    Hej Birgitte
    Det er meget smukt. Det forekommer mig at være den rette indstilling at have, ikke blot til yoga, men til tilværelsen generelt.
    Kh Kristine

  • Leave a Reply