Hverdag

Gennemglad og barnligt entusiastisk

I dag har jeg været til yoga med en sejlivet forkølelse. Selvom det gik overraskende fint, så var det alligevel en so-so praksis jeg fik udført. Så jeg var lidt mellemfornøjet og fladmast, da jeg var færdig og på vej hjem. Men så dér lige midt i yogaskolens garderobe, stødte jeg ind i en ven! En ganske særlig én af slagsen. Mette er nemlig en kollega, som jeg ikke har set i 100 år. Når man arbejder på en arbejdsplads med 1499 andre mennesker, så kan der nemlig godt gå 100 år – men jeg har tilbragt meget tid med Mette tidligere, og hun er så særlig, at jeg altid bliver gennemglad og barnligt entusiastisk, når jeg ser hende.

Min helt særlige glæde i aften var selvfølgelig, at Mette er startet til yoga. Hun har gennem et år tilbragt to timer med mig i en bil hver dag, hvor jeg har fortalt om yoga oftere, end jeg egentlig bryder mig om at tænke på. Det var før jeg begyndte på mine fortællinger herinde, og dengang pustede jeg yogahistorier i hovedet på folk som om det var sæbebobler. Alligevel er Mette blevet inspireret til at starte til yoga, og det på min yogaskole (altså ikke min vel – I forstår, hvad jeg mener). Og hun kan li det, kan hun. Jeg blev så glad på hendes vegne – og en lille smule stolt på egne.

* puf * sådan forsvandt nedslåede ego-tanker om snot og so-so praksis.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Marianne 02/02/2011 at 07:39

  Sådan noget ville jeg også blive glad over!

  Hvis jeg har haft sådan en praksis messer jeg for mig selv ‘jeg gjorde det bedste med de resourser jeg havde til rådighed – eller i det mindste dem jeg kunne mobilisere..’

 • Reply birger 02/02/2011 at 10:54

  sådan en historie gør selv mig glad – tak

  • Reply online kredit plattform zukunftsstadt 08/02/2017 at 16:52

   As Wendy commented, even when writing instinctively, it’s always a good idea to understand the WHY behind why you’re crying while writing your own scene or reading somebody else’s.And don’t forget the importance of using setting as a character to add another level to emotional intensity. It also gives you a reason to go research fun settings while planning the next book…

 • Reply Heidi Egelund 02/02/2011 at 19:27

  Kære Birgitte.

  Dejlig historie, og god blog. Jeg beskæftiger mig selv med yoga og har denne blog http://www.egelundyoga.blogspot.com/ Du skal være meget velkommen til at kigge forbi, kommentere osv. God fornøjelse med yogaen.
  Heidi

 • Reply Birgitte 06/02/2011 at 21:34

  Og så bliver jeg endnu mere glad, når jeg får sådan nogle dejlige kommentarer! Tak!
  Og tak for tippet Marianne, vil anstrenge mig for at tænke det samme, næste gang…

 • Leave a Reply