Ikke kategoriseret

Hvem har et crush på sin yogalærer?

Jeg har jo også en anden passion her i livet udover yoga, selvom man ikke skulle tro det, I know. Jeg elsker netfis, digitale medier and all that jazz. Og med en medfødt farlig nysgerrighed gør det Google Analytics til en værre tidsrøver [det er der, jeg kan følge besøgsstatistikker på bloggen]. Det er meget tilfredsstillende, hvis man har lidt af et overvågningsgen. Fx kan jeg spotte, når mine venner og læsere i udlandet læser med, og det gør mig altid meget glad (tak til New Delhi, Hannover, Pennsylvania og Bruxelles). Det er til gengæld kropumuligt at følge med i i DK, især i København, hvor langt de fleste af jer læser med fra.

Til gengæld kan Analytics også være en prøvelse for en nysgerrighed af min kaliber: Kære trofaste læser, du som bor i Svendborg – hvem er du? Og hvem ka’ sove i Berlin – eller bare svare på, hvorfor jeg i fredags har haft 8 besøg fra Berlin – hvor jeg ellers normalt ingen læsere har? 

Og så er der listen over mere eller mindre relevante søgeord, som har bragt folk til min blog via Google: “lakridste” – fordi jeg én gang har skrevet et indlæg om emnet, “vise ord” – ved ikke hvorfor (men jeg er smigret) og det mest søgte, som giver mig et usundt ego-trip hver gang: “birgittes yoga”. 

Jeg vil slutte indlægget med en søgning, som kan få mig til at smile: “Mike Nevitt kæreste”. Mike er en yogalærer i Århus, og det lader til at en eller anden derude lurer på, om han er single..? Jeg kender ikke svaret, men synes spørgsmålet er så kært; spørg ham!

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply LouiseH 06/02/2011 at 16:50

  Hej Birgitte. Kan du se noget Google A, at jeg fx har din blog oprettet i mit RSS-feed i min Outlook? Jeg læser jo med hver gang, der kommer nyt fra dig – men kan du kun se det, når jeg rent faktisk åbner sitet for at kommentere? Det er ikke en ‘husk lige mig’, men blot et nysgerrigt spørgsmål;o)

  Knus LouiseH

 • Reply Birgitte 06/02/2011 at 20:52

  Kære Louise, Jeg bliver helt varm om hjertet ved tanken om, at du læser med hver gang! Tak for det!
  En ting, man desværre ikke kan se i Analytics er, hvor mange der RSS’er ens blog. Det gad (mit nysgerrige) jeg nemlig ellers virkelig godt vide…
  Men når du åbner et indlæg i outlook, så bliver det stadig registreret i Analytics, så skulle den vist bare opføre sig som hvis du åbnede det pågældende indlæg på bloggen.
  Knus Birgitte

 • Reply Marianne 06/02/2011 at 21:38

  Hæh jeg har også haft sådan en søgning på min blog. Godt nok på en anden mand, men det er lidt sjovt at folk googler sådan noget 😀

 • Reply Louise 07/02/2011 at 15:13

  Ja, jeg kan næppe (og vil heller ikke) skjule, at jeg selvfølgelig stadig læser med herfra Bruxelles. Jeg overvejer også om jeg skal droppe gratis’eriet med wordpress.com adressen, for så kan man ikke sætte analytics på. Men jeg holder mig nu nok lidt i skindet endnu – tror nemlig også det ville blive en tidsrøver hos mig!

 • Reply Britt 08/02/2011 at 16:30

  Måske har google alligevel ikke svaret på alt 🙂

 • Reply Britt Falther 08/02/2011 at 18:22

  wauv…. lidt big brother-agtigt 🙂 jeg har 3-4 yogablogs i mine foretrukne og besøger dem jævnligt, nogen gange lidt mere (når det er nemmere at gå på computeren end rulle måtten ud !! ). Din blog er jo så en af dem, en af de hyggelige, selvom jeg savner at du skriver lidt mere om din praksis. Jeg bor i Svendborg, har ikke været i Berlin i fredags og har desværre slet ingen yogalærer… Astanga er en storbyting, så jeg selvpraktiserer (eller hvad man nu skal kalde det). Måske kommer der flere kommentarer fra mig, nu jeg er kravlet ud af skabet 😉 fra den blog-afhængige Britt, altså hende fra Svendborg

 • Reply Birgitte 09/02/2011 at 21:33

  @Britt1: Det har du så evigt ret i; og det er jo det, der fascinerer mig. Jeg sludrer jo løs herude, men at få et glimt af, hvem der følger med derude (pog hvorfor), dét er spændende!
  @Britt Falther: DEJLIGT at du er ude af skabet, blev simpelthen så glad for at se din kommentar! Hvor er det synd for dig, at yogaskoler ikke har samme penetration som pizzariaer i de mindre danske byer. Det er tit den sociale motivation ved yogaskolen, der får mig derhen og op på måtten. Jeg er super glad for dit input til mit indhold, det er jo ikke til at vide hvad folk kan li, hvis de ikke kommenterer. I starten skrev jeg meget om min praksis, men har det vist med at slentre ud af tangenterne og fortabe mig lidt i perifere emner for tiden. Så det vil jeg gøre noget ved! Tusind tak, fordi du viste dit “ansigt”!
  Namaste, Birgitte

 • Reply Anette Kristine Poulsen 13/02/2011 at 14:03

  Hahahahaha – LOVE IT, Birgitte. Google Analytics er et farligt drug, som kan rejse flere spørgsmål end svar. Kh A

 • Reply Tove 13/02/2011 at 18:47

  Og henne i Grækenland er altså meg…:)

 • Reply Karin 14/02/2011 at 11:52

  En lille løftet pegefinger!

  Århus er en temmelig lille provinciel by og det kan ikke tage ret lang tid at finde ud af hvem det egentlig er det drejer sig om.

  Det kan da godt være, at andre synes det er sødt og sjovt. Men den her person har da helt sikkert nogen følelser de gerne vil ud med, men ikke tør stille sig frem med. Hvis det var mig ville jeg godt nok være rendt i et musehul.

  /Karin

 • Reply Hanne 14/02/2011 at 13:09

  Ja, det er altid en fornøjelse, at se hvordan andre kommer til ens blog – og følge med i hvor de kommer fra 🙂 Vi der ælsker at snage…. 😉

 • Reply Cecilie 14/02/2011 at 13:43

  …skønt lille indlæg, og da du og google nu har tracket mig via mit opholdssted, kan jeg så oute mig som een af dem, der hjælper med at polere dit ego med søgning efter “Birgittes yoga” – blandt andet… 😉 Men det er nu forresten ikke den eneste grund til, at jeg læser med, smukke…!

 • Reply Birgitte 15/02/2011 at 13:52

  @Tove: I know, tak fordi du læser med fra syden!
  @Anette, Hanne og Cecilie: tak for de søde ord.
  @Karin: Tak for din kommentar, jeg har stor respekt for din holdning. Og må indrømme, at jeg havde et øjebliks betænkelighed inden jeg postede indlægget. Når det er sagt, så står jeg fuld ud ved det, og er ikke enig i, at det er muligt at gætte hvor søgningen kommer fra.
  Nu har jeg selv mødt Mike et par gange og ved, at han både er en charmerende mand og ualmindelig dygtig yogalærer. Og dén kombination vil næsten altid føre til sværmerier blandt elever, både i yogaen, og alle mulige andre steder. De fleste yogaskoler indtages desuden af kvinder, og det ville overraske mig meget hvis der virkelig kun én, der har tænkt kæreste-tanken (og dermed føler sig ramt) i den her forbindelse 🙂

 • Reply carl-mar møller 26/01/2013 at 11:09

  Hej Birgitte
  Håber du synes det er en god ide
  hilsen
  carl-mar
  Gratis Kurser
  Du kan nu downloade/hente mine 5 E-bøger gratis på
  http://www.carl-mar.dk
  For Yoga lærer, Sexologer, parterapeuter, familieterapeuter, healere, naturlæger, akupunktører, fysioterapeuter
  zoneterapeuter, massører, psykoterapeuter, psykologer, psykiatere, og behandlere.
  Alle der møder op har mulighed for at holde foredrag for os andre, hvis de har lyst
  og dele viden med os andre.
  Carl-Mar holder foredrag om:
  Hvad mænd og kvinder ikke ved om hinanden.
  Fredag den 8. marts kl. 18 til spisning
  Søndag den 10. marts kl. 16 slutter vi.
  Max. 24 deltagere.
  Overnatning på sovesal eller hjemme.
  Inspirations Camp.
  Fredag den 21. juni kl. 18 til spisning.
  Søndag den 23. kl. 16 slutter vi.
  Overnatning i telt eller hjemme.
  Der er kun 3 badeværelser.
  Max. 50 deltagere.
  Ønskes: Kost, logi og fri bar 500 kr.
  eller medbring selv.
  Carl-Mars 30 års Jubilæum lørdag 18. maj kl. 15.
  Fri bar, mad og underholdning.
  Tag dine nærmeste med.
  Gratis Sommerfest 1. juni kl. 15 for børn, unge, voksne og ældre
  Medbring drikkevarer og grillmad.
  Sommerferie for børn, unge, voksne og ældre 13 til 27 juli.
  Henvendelse Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal 48 28 04 30
  77@carl-mar.dk
  http://www.parterapeutskolen.dk

 • Leave a Reply