Praksis

Vinterpraksis

Jeg har fået et ønske fra en fast læser om at skrive mere om min praksis. Selvfølgelig vil jeg det! Jeg elsker nemlig ønsker, faste læsere og min yogapraksis. Og hvis nogen af jer, der læser med ligger inde med andre ønsker, så skriv det endelig i kommentarfeltet. Feedback er meget motiverende.

Jeg er kommet godt i gang nede på yogaskolen i det nye år. Jeg har en stabil praksis, og nu hvor det er frostvejr igen, så er en varm yogaskole det bedste sted at få plusgrader i tæerne. Det bliver også til lidt yoga herhjemme, men kun om aftenen, det er for svært for mig at mobilisere en morgenpraksis, dels pga. mørket og dels pga. penderjobbet. 

Min yogauge har set sådan her ud i denne uge:

Søndag formiddag: fuld 1. serie på yogaskolen

Mandag aften: Solhilsner og yinyogastræk hjemme i stuen. Jeg oplever tit, at hvis jeg starter stille og tænker at jeg kun skal lave yoga i 10 min, så tager det ene det andet og pludselig har jeg brugt en time. Mens når jeg sætter mig for at tage den helt store tur, så møder jeg en mur efter de første par solhilsner.

Tirsdag: fuld 1. serie på yogaskolen. Jeg sprang vist nogle vinyasas over, fordi jeg var træt og sulten…

Torsdag aften: Yinyoga stræk på stuegulvet. Det er en god idé at rulle måtten ud engang imellem uden egentlig at planlægge at lave noget. Man sidder og ligger anderledes på en yogamåtte, og jeg får lavet nogle stræk, hvilket ikke var sket i sofaen. Jeg plæderer ikke for “yoga-foran-fjernsynet koncept”, men stræk hjælper til at åbne op og gøre den kommende praksis nemmere.

Fredag: intentionen var der. Men blev ikke udført…

Søndag formiddag: Fuld 1.serie på yogaskoen. Tidspunktet er fantastisk, jeg er udhvilet, rolig og har god energi. Og så er der intet så motiverende som et rum fyldt med dedikerede med-yogier i fordybelse.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Britt F 13/02/2011 at 18:40

  ha ha du er sød 🙂 og mere energisk end mig !! Jeg har lige lavet ugens 1. gang yoga (altså uge 6) og måske når jeg det jeg gerne vil i den kommende uge… Men dejligt at læse om andres praksis, det skubber nemlig til min 😉 kh din faste sydfynske læser

 • Reply Sidsel 14/02/2011 at 13:04

  Kære Birgitte,
  Dejligt at læse om din træning! Det er motiverende. Nogle gange tror man (jeg), at alle andre laver alting, altid. Derfor er det dejligt at få indblik i – hvad man nok godt ved – at andres træning varierer ligeså meget som ens egen. Jeg har læst et sted, at der kommer et tidspunkt, hvor man må give slip på ‘den perfekte træning’, og så bliver hver træning blot ‘a part of the ride’.
  Fantastisk smukke billeder, forresten!
  Vi ses på måtten:)

 • Reply Hanne 14/02/2011 at 13:05

  Åh, det lyder som en dejlig uge 🙂 Og god idé med at rulle måtte ud i stuen! Det vil jeg gøre noget mere.

 • Reply Britt 16/02/2011 at 10:44

  Skønt billede 🙂
  Birgitte, jeg har givet dig en blog-award ovre hos mig! Du kan se, om du vil lege med 🙂
  Tak for link forresten.
  KH Britt

 • Reply Britt 16/02/2011 at 10:45

  Skønt billede 🙂 Vil også gerne høre om praksis.

  Birgitte, jeg har givet dig en blog-award ovre hos mig! Du kan se, om du vil lege med 🙂
  Tak for link forresten.

  KH Britt

 • Reply Birgitte 20/02/2011 at 18:51

  Sidsel, jeg tror der er meget sandt i det med “part of the ride”. Og ja, det er en overvindelse at stå frem med al sin uperfekthed (eller uperfakte træning), men det varmer, når det fremkalder dejlige menneskers respons, og jeg er glad for at du læser og skriver med!
  Britt F: TAK for opfordringen og Britt BeBlogYoga: jeg er beæret! Tak!

 • Leave a Reply