Hverdag, Praksis

Stille søndag

I dag stod jeg for at låse yogaskolen op og lukke folk ind og ud til dagens selv-praksis. Der var ingen lærer, og som konsekvens heraf (og muligvis vinterferien) heller ikke mere end 5 elever. Jeg elsker at komme på yogaskolen som den første – jeg har en særlig evne til at være sent på den i alle aspekter af mit liv, undtagen til yoga.

Skolen er helt stille dér. Der er lunt i omklædningen, ventilationens lyd på toiletterne virker nærmest larmende, tæpperne knaser under strømpefødderne og lyset bruser ind af vinduerne i den tomme store sal, hvor selv lette barfodede skridt laver ekko.

De andre kom én efter én og en praksis side om side i stilhed var den perfekte start på min stille søndag. Nu er jeg klar til den store kontrast med en uge fyldt med larm og forstyrrelser. Sindet er en stille yogaskole og skal stå fast i den hektiske hverdag. Det er i hvert fald bestræbelsen.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Tove 25/02/2011 at 19:26

    Det høres riktig deilig ut. Akkurat slik søndag er ment å være, et stille pusterom for kropp og sjel.

  • Reply Louise Ariesen Rams 02/03/2011 at 20:29

    inspirerende – tak for det:-) Ja man bliver forelsket i den følelse det giver i kroppen

  • Reply kredit mobil yaris 08/02/2017 at 16:13

    Precisamente. Não é necessário haver ejaculação interna para que haja gravidez, já que o próprio lubrificante masculino já contém espermatozóides que podem originar uma gravidez.

  • Leave a Reply