Litteratur

Uh!

Var lige på bogjagt for at finde en gave, og minsandten om jeg ikke fandt et gaveønske til mig selv: Om at spise dyr af Jonathan Safran Foer. Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at læse! Godt der kun er en måned-ish til min fødselsdag…

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tanja 04/04/2011 at 22:03

  Hej Birgitte. Den er fantastisk og så gennemgribende forfærdelig på samme tid. Absolut en af mine yndlingsbøger. Og når du har læst denne bog spiser du heller ikke fisk længere!!
  Kh Tanja

 • Reply Birgitte 11/04/2011 at 21:51

  Ja, det havde jeg nok på fornemmelsen!

 • Reply Anja 14/04/2011 at 10:38

  Ja det er VIRKELIG en fantastisk bog. Jeg tudede og tudede da jeg læste den, og er faktisk gået fra vegetar til veganer efter at have læst den. Jeg kender så mange der er blevet vegetarer efter at de har læst den bog, utroligt at en bog kan have så stor en effekt i manges liv. Men den er altså også meget meget god.

 • Leave a Reply